Zaposleni njujorške podružnice Deutsche Bank će raditi od kuće sve do sredine 2021. godine

Deutsche Banka je juče poručila svojim zaposlenima u New Yorku da će najvjerovatnije nastaviti raditi od kuće do sredine 2021. godine, za razliku od suparničkih banaka koje žele vratiti zaposlene u kancelarije.

Banka je u svom saopštenju izrazila razumijevanje za svoje kolege u New Yorku, New Jerseyu i Connecticutu koji se suočavaju sa stalnim usklađivanjem posla i sporadičnog školskog rasporeda djece, kao i sa zabrinutostima zbog javnog prevoza, čistoće i kvaliteta života.

Zaposleni mogu raditi od kuće do jula, kada kompanija planira preseljenje svog sjedišta sa Wall Streeta u nove kancelarije na Manhattanu.

“Tražićemo od vas da se vratite u kancelariju kad se uselimo u našu novu zgradu Deutsche Bank Center, pod pretpostavkom da će tadašnje okruženje omogućiti siguran povratak na posao“, rekao je Matthias Krause, šef američke podružnice, prenose svjetski mediji.

Druge kompanije sa Wall Streeta žele vratiti više radnika u kancelarije nakon što su većinu poslale na rad od kuće, ranije ove godine kako bi pomogle zaustaviti širenje koronavirusa.

JPMorgan Chase & Co. poručio je svom osoblju višeg ranga da će se morati vratiti u kancelarije do 21. Septembra.

Read Previous

Snowflake – još jedan IPO koji je duplirao vrijednost već prvog dana trgovanja na berzi

Read Next

Uber želi preuzeti posao od BMW-a i Daimlera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *